30 Mart 2012 Cuma

Vanilyalı Greyfurt Tatlısı tarifi


Vanilyalı Greyfurt Tatlısı tarifi

Malzemeler
Iki buçuk su bardağı süt
1 paket vanilyali puding
1 tatli kasigi margarin
1 adet greyfurt
1 paket çilekli jöle

Süslemek için
Çilek ve nane
Rulo gofret

GREYFURT TATLISI TARİFİ

Soğuk sütün içine vanilyalı pudingi dökerek, ocaga koyun. Topaklanmayacak sekilde, kıvam alana dek karıştırın, içine margarini ekleyin ve kaynayınca hemen pudingi ocaktan indirin. Kup bardaklarının içine yuvarlak sekilde kesilmis greyfurt dilimleri yerleştirin. Pudingi üzerine dökün. 2 dakika oda sıcaklığında bekletip, buzdolabına alın. 15-20 dakika sogutun. Ayrı bir yerde de jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayın. Dikdörtgen bir cam tepsiye yayıp, soğutun. Küçük kareler halinde kesip, pudingin üzerine jöleleri yerlestirin. Rulo gofret, çilek ve nane ile süsleyerek servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder