Etli yemek tarifleri Çorba tarifleri Tavuklu yemek tarifi Diyet tarifleri özel salata tarifleri Dolma ve sarma tarifleri
30 Mart 2012 Cuma
Vanilyalı Greyfurt Tatlısı tarifi
Vanilyalı Greyfurt Tatlısı tarifi
Malzemeler
Iki buçuk su bardağı süt
1 paket vanilyali puding
1 tatli kasigi margarin
1 adet greyfurt
1 paket çilekli jöle
Süslemek için
Çilek ve nane
Rulo gofret
GREYFURT TATLISI TARİFİ
Soğuk sütün içine vanilyalı pudingi dökerek, ocaga koyun. Topaklanmayacak sekilde, kıvam alana dek karıştırın, içine margarini ekleyin ve kaynayınca hemen pudingi ocaktan indirin. Kup bardaklarının içine yuvarlak sekilde kesilmis greyfurt dilimleri yerleştirin. Pudingi üzerine dökün. 2 dakika oda sıcaklığında bekletip, buzdolabına alın. 15-20 dakika sogutun. Ayrı bir yerde de jöleyi üzerindeki tarife göre hazırlayın. Dikdörtgen bir cam tepsiye yayıp, soğutun. Küçük kareler halinde kesip, pudingin üzerine jöleleri yerlestirin. Rulo gofret, çilek ve nane ile süsleyerek servis yapın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder